Moms visas:

Badkar

Hos Badhemma.se finner du ett brett sortiment av badkar till bra priser med trygga hemleveranser. Badkaren kan du köpa från olika märken som Alterna, Gustavsberg, Ifö och Ido. Där kan du enkelt välja bland olika färger, utföranden, storlekar och massagebadkar.

Kan jag byta och installera ett badkar själv?

Ett badkar kan du och en vän byta tillsammans. Badkar kan väga mycket och vara otympliga så därför bör du inte göra det själv då du kan skada dig. Har du siktat in dig på ett bubbel/massagebadkar då ska du anlita en hantverkare med rätt behörigheter samt en elektriker då eldragning kan förekomma.

Vad bör jag tänka på vid val av badkar?

Hur ser ditt badrum ut och hur mycket utrymme finns? Badkar mäts i längd x bredd, mät därför din yta först och se vad som passar dig. Både badkar och stativ finns i olika storlekar och färger. I stativet ingår det oftast fotställning, gavel och frontplåt. Fotställningen är den ram du lägger/placerar ditt kar i om du inte valt ett fristående där man väljer till fötter om det inte ingår. Var noga med att läsa produktbeskrivningen där står det vad som ingår. Badkaren kommer oftast levererade med bottenventil och avloppsrör.

Bottenventil, vad är det?

Istället för en sil i karet och gummipropp hängande på snöre finns bottenventil. Den har oftast pop-up funktion där du enkelt stänger utloppet genom ett lätt tryck på locket. Det gör att du kan fylla upp karet för din lugna stund. När du är klar använder du på samma sätt ett lätt tryck på locket för att släppa proppen.

Duscha i badkaret?

Då kan du installera en badkarsvägg (duschvägg). Vi har olika modeller, färger och utföranden.

Hur monterar jag ett badkar?

När du fått hem ditt badkar från hos på Badhemma.se och det är dags att montera. Tänk på att skydda golvet, täck därför in ordentligt med golvpapp. Oavsett om du har beställt ett badkar med stativ eller fristående med fötter. Se till att du har med dig bärhjälp.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: