Moms visas:

Badrumsmöbler

De flesta morgnar inleds i badrummet och det är även där vi för det mesta avslutar våra dagar. Därför vill vi att du hittar bra produkter till bra priser med rätt kvalité för dig. Hos oss på Badhemma.se hittar du badrumsmöbler från t ex Alterna, Duravit, Gustavsberg, Ifö, Ido mm. Från märket Smedbo och Tapwell hittar du även snygga tillbehör som handdukshängare, krokar, hyllplan i glas mm.

Vad innebär kommodpaket och vad skiljer det från underskåp?

Underskåp kommer oftast färdigmonterade men utan tvättställ medan kommodpaketet kommer med tvättställ. Produkterna kommer alltid i samma leverans från oss och för att underlätta för dig har vi i produktbeskrivningen beskrivit om tvättstället (handfatet) är inkluderat eller inte.

Mitt badrum är litet, vad får jag plats med?

Ja, där har Gustavsberg tänkt till och skapat kommodpaketet Graphic. Det är ett paket innehållande tvättställ och underskåp som skapar möjligheter för förvaring. Det kan ge dig uppfattningen om att ditt badrum känns större. Komplettera gärna med ett spegelskåp från Gustavsberg med tillhörande hyllplan eller se vad som passar det kommodpaket du valt från någon av våra andra leverantörer som t ex Alterna, Ifö, Nordhem m fl.

Hur är det med blandare och bottenventil för mitt nya tvättställ, ingår det?

Nej, blandare och bottenventil ingår ej när du köper ett tvättställ eller ett kommodpaket. Blandare finns i olika färger och utföranden som exempelvis höga, låga, krom eller guld. Det gör att blandaren blir en detalj i ditt badrum eftersom du kan matcha den med övriga detaljer såsom handdukshängare, knoppar och handtag. Allt för att göra badrummet unikt för dig.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: