Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi som jobbar på Badhemma har sedan 2010 arbetat med badrumsrenoveringar i Stockholm. 2017 öppnade vi en e-handelsbutik med inriktning på att sälja badrumsmöbler samt att erbjuda våra kunder badrumsrenoveringar i Stockholm.

Badhemma är specialister på VVS-installationer och badrumsrenoveringar. Vi är ett auktoriserat VVS-företag av Säker Vatten och ett behörigt våtrumsföretag av BKR. Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vårt mål är att utföra ett gott arbete från början till slut. Vi värnar om att behålla personligheten och det ständiga engagemanget i såväl det lilla projektet som i det stora. Genom åren har vi gjort ett 100-tals badrumsrenoveringar med mycket goda resultat.

Det är viktigt att du känner dig trygg i valet av entreprenör när du ska göra en badrumsrenovering. De flesta kunder som kontaktar oss idag har fått höra positiva omdömen från vänner och bekanta som redan anlitat oss. Vi vill arbeta tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just dina behov.

 

Ta steget till en badrumsrenovering

Att besluta sig för att göra en badrumsrenovering är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Vid en badrumsrenovering så arbetar vi tillsammans med dig som är beställare för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just dig. Badhemma har sedan 2010 renoverat badrum och har stor kunskap och erfarenhet av badrumsrenoveringar. 

Vid en badrumsrenovering är det många olika yrkesgrupper inblandade. Både elektriker, VVS montörer & plattsättarens kompetens behövs. En fjärde part är också väldigt viktig men glöms ofta bort, den Projektansvarige. Det är den projektansvariga som organiserar hela projektet. Utan denna part kan en badrumsrenovering bli utdragen, missar kan ske och garantier kan inte alltid lämnas. Det är här vi kommer in i bilden. Vi har många års erfarenhet av att renovera och planera badrumsrenoveringar. Vi lämnar alltid utförliga garantier på alla de arbeten vi utför. Vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Badhemma, inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.

 

Läs mer

Produkter

Handla

Information