Moms visas:

Blandare

Hos Badhemma.se hittar du badkarsblandare, duschblandare, köksblandare och tvättställsblandare av hög kvalité med snygg design från bl a Gustavsberg, Mora, FM Mattson, Hansgrohe, Tapwell och Oras. En blandare kan vara väggmonterad, inbyggd, låg eller hög. Alla ovannämnda utföranden faller under kategorin blandare. Dessa säljs till bra priser med trygg leverans.

Vad är en bottenventil?

Idag är det väldigt vanligt med en så kallad pop-up som bottenventil. Denna ventil gör att du med ett enkelt tryck kan välja om vattnet ska rinna undan eller vara kvar i tvättstället.

Val av dusch- eller badkarsblandare?

En badkarsblandare är en blandare anpassad för ditt badkar och finns i olika utföranden med långa och korta badkarspipar. En duschblandare har oftast ingen pip och är därför anpassad att ha i en dusch. På många dusch- och badkarsblandare kan du montera en så kallad takdusch. Väljer du att inte montera en takdusch kan du istället köpa till ett duschset.

Cc-mått, vad är det?

Cc-mått är måttet mellan kopplingsanslutningarna på dusch- eller badkarsblandare. De finns i utförandena 40cc, 150cc och 160cc. Standardmåttet i Sverige är vanligtvis 160cc.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

 

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: