Dusch

I vår dagliga upplevelse i badrummet får man en stund för sig själv, sina tankar och njutningen av stillsamhet. Känslan kan bli lite extra härlig om du har en funktionell och säker blandare från exempelvis Hansgrohe, Gustavsberg, FM Mattsson, Tapwell eller Mora. Olika varianter med takdusch, duschmunstycke eller annan kombination kan du hitta här hos oss på Badhemma.se.

Val av duschdörr

I valet av duschdörrar har du olika kombinationer att välja mellan, allt från ojämna mått som 70x90 cm, till lite jämnare mått som 90x90 cm för att passa ditt badrum så bra som möjligt. Duschdörrarna går ofta att vända inåt lika bra som utåt vilket gör att du öppnar upp för yta när du inte använder duschen. Utöver måtten att välja mellan finns olika utföranden som väld eller rakduschdörr. Några av dessa och de vanligaste är rökfärgat, helfrost eller klarglas. Tänk på vart din golvbrunn är placerad, den avgör i många fall vilken storlek på duschväggen du kan behöva.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT  där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information