Moms visas:

El

Här hittar du allt ifrån värmegolv, belysning, fläktar, uttag mm från välkända leverantörer. Ett värmegolv är inte bara en komfort i badrummet utan hjälper även till att torka upp golvet efter t ex en dusch. Man kan öka känslan av värme med led-belysning i sitt spegelskåp, badrumsskåp eller i taket. Till det kan du välja valfri strömbrytare från t ex Renova som är gjord för att återskapa äldre miljöer i en klassisk design men med samma nya funktioner som en brytare från Elko eller Exxact som har en mer tidlös, ny modern design.

En fläkt i badrummet?

Det är alltid en fördel att investera i en fläkt om imman ofta dröjer sig kvar på din badrumsspegel eller om det känns fuktigt i en längre tid efter du duschat. Genom att montera en fläkt förebygger du att fukten inte stannar kvar i badrummet och på så vis orsakar eventuella fuktskador. Du skapar dessutom en tryggare miljö med en fläkt eftersom den bidrar till renare luft.

Att tänka på

Något som är viktigt med el till ditt badrum är att den produkt du väljer ska vara IP-klassad för våtrum som beskrivs IP – följt av två siffror. Den första är skalan av hur mycket beröring, damm och inträngande mot föremål produkten klarar och den andra siffran är hur produkten klarar ånga och vatten.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: