• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

Nibe Frånluftsvärmepump S735-7 Emaljerad

  • 137 700 kr

Nya NIBE S735 är en kraftfull och intelligent frånluftsvärmepump som ger dig ett skönt inomhusklimat året om, hållbar energianvändning och full koll i mobilen.

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6244555
Leverantör: Nibe

Nya NIBE S735 är en kraftfull och intelligent frånluftsvärmepump som ger dig ett skönt inomhusklimat året om, hållbar energianvändning och full koll i mobilen. Den använder ett naturligt köldmedium som ger låg klimatpåverkan och intelligent teknik som hjälper dig att få extra komfort och att spara energi. Med låg ljudnivå, stilren design och kompakt format passar den lätt in i ditt nya hem.

NIBE S735 är en intelligent inverterstyrd frånluftsvärmepump som har integrerad varmvattenberedare och ger värme, varmvatten samt ventilation på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Den ger höga besparingar eftersom den automatiskt anpassar sig efter hemmets värmebehov. Värmepumpen arbetar med ett naturligt köldmedium för hållbart avtryck på klimat och natur. 

NIBE S735 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad. Låg ljudnivå, stilren design och ett kompakt format gör den enkel att placera och installera. Framtagen för nybyggnation och passar även för utbyte. Med NIBE tilluftsmodul passar den även hem med från- och tilluftsventilation.

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling och möjlighet till trådlösa tillbehör blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig full kontroll över systemet från din smartphone eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.


TOPPRESTERANDE
Hög årsvärmefaktor och låg driftskostnad för nybyggnation och utbyte, med naturligt köldmedium för hållbart avtryck på klimat och natur.

LÅG LJUDNIVÅ OCH LÄTTPLACERAD
Låg ljudnivå, stilren design och ett kompakt format gör den enkel att placera och installera.

HÖG KOMFORT
Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för hög komfort.


Teknisk data

Typ av köldmediumR290
Förfyllt köldmedium0,42 kg
Global uppvärmningspotential (GWP)3
Bredd600 mm
Höjd2025 mm
Djup620 mm
Vikt213 kg
Energieffektivetetsklass rumsuppvärmning (811/2013/EU)A+++
Energieffektivetetsklass vattenuppvärmning (811/2013/EU)A+
Kapslingsklass (IP)ÖvrigtUtökade funktioner:

NIBE Smart Price Adaption

Med Smart Price Adaption (SPA)* följer värmepumpen priserna på den nordiska elhandelsbörsen NordpoolSpot och kan sänka den rörliga elkostnaden på din elräkning med 5–10%. Då jobbar värmepumpen som mest när elen kostar som minst och tvärtom. För att aktivera funktionen behöver du vara uppkopplad till myUplink och ha ett rörligt elavtal per timme. Värmepumpen får information om det kommande dygnets elpriser och planerar sedan driften dels efter priset, dels efter ditt förväntade värme- och varmvattenbehov. *Kräver ett rörligt elhandelsavtal per timme

Integrerad varmvattenberedare

Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för låga värmeförluster. Tillbehör för större varmvattenvolym kan kopplas på.

Hög varmvattenkapacitet

Ger upp till 264 liter 40-gradigt varmvatten.

Wifi/myUplink

Med hjälp av Internet och appen myUplink får du snabbt överblick över värmepumpens status och status för uppvärmningen i ditt hem. Denna smidiga lösning gör att du enkelt kan följa och styra värme- och varmvattenproduktionen. Om systemet påverkas av driftstörningar meddelas du snabbt med en pushnotis och via e-post. Med myUplink kan du använda de smarta tjänsterna Väderprognosstyrning för jämnare värme och drift samt Smart Price Adaption* i syfte att minska energikostnaden mer. Du kan ta emot löpande uppdateringar av mjukvara automatiskt för bästa drift och de senaste funktionerna. Wifi-anslutningen ger också möjlighet att koppla ihop värmepumpen med ditt redan smarta hem. *kräver rörligt timprisavtal

Naturligt köldmedium

Köldmediet förflyttar energin i form av vätska eller gas i värmepumpen. Den här värmepumpen arbetar med ett naturligt köldmedium med mycket lågt GWP-värde (Global Warming Potential) för hållbart avtryck på klimat och natur.

Användarvänlig

Värmepumpen har touchscreen med färgdisplay, intuitivt gränssnitt och inbyggd smarthet. Det har aldrig varit enklare att använda en värmepump. Med appen myUplink blir den en del av det smarta hemmet och en enklare vardag. Röststyrning med Google Home är bara ett exempel. Designen är skandinaviskt stilren och dörren öppnas med ett enkelt tryck.

Låg ljudnivå

Designad för låg ljudnivå.


Så här mycket mer kan en NIBE S735 spara årligen jämfört med en konventionell frånluftsvärmepump.

HusstorlekBesparing konventionell frånluftsvärmepump*Besparing S735*Merbesparing S735*
100 ㎡6 700 kWh/år10 200 kWh/år+3 500 kWh/år
150 ㎡8 000 kWh/år13 600 kWh/år+5 600 kWh/år
200 ㎡8 400 kWh/år16 600 kWh/år+8 200 kWh/år