Moms visas:

Handdukstork

En handdukstork har flera egenskaper och finns i många olika utföranden, färger och funktioner. Handdukstorken som blivit en inredningsdetalj i badrummet kan även vara en ersättning av din gamla radiator för att värma upp det utrymme du besitter. Egenskaper hos en handdukstork har gjort att den nästan blivit en självklarhet i badrummen idag och utbudet är stort från leverantörer som Alterna, INR, Nordhem, Pax och Smedbo. Obs! termostat ingår ej till vätstkefyllda handdukstorkar.

Vad bör jag ha för handdukstork?

Har du ett vattenburet värmesystem ska du använda en handdukstork som är anpassat för det. Väljer du att koppla din handdukstork till en vattenburen källa kan den vara väldigt energieffektiv. Vid avstängning på sommaren kan det vara bra att köpa till en elpatron. Med hjälp av den kan du enkelt värma upp det vatten som finns i handdukstorken för att ditt badrum ska bli mysigt och dina handdukar torra även när du sänker värmen till sommaren. Du kan självklart installera en handukstork som enbart går på el, viktigt är att en behörig elektriker gör installationen.

OBS: Du ska inte koppla in en vattenburen handdukstork på en vvc ledning pga legionella risken. Rådgör först med en VVS-montör.

Handdukstork och värmegolv?

Att du har värmegolv hindrar dig inte från att skaffa den handdukstork du önskar. Elektriska handdukstorkar är många och finns med både synlig och dold anslutning med på och av knappar som gör det enkelt att reglera när din handdukstork ska användas för att både spara på el och miljö. Om du inte känner dig säker med en på och av knapp finns det elpatroner att köpa till med en timer som du enkelt kan ställa in så din handdukstork stängs av efter den tid du valt. Det håller din handduk varm och skön inför nästa användning.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: