Moms visas:

Kök

Här i kategorin kök hittar du köksblandare, avfallskvarnar, diskbänkar och diskhoar till bra priser och hög kvalité från kända varumärken som t ex Tapwell, Gustavsberg, FM Mattsson, Ifö och Mora. Köksblandare finns i olika former och utförande. Viktigt att tänka på är om du behöver med diskmaskinsavstängning eller utan diskmaskinsavstängning. Har du en diskmaskin i ditt kök är det ett bra val att välja en köksblandare med avstängning vilket är ett vred som oftast sitter på köksblandaren där du enkelt stänger av vattenflödet till diskmaskinen.

Avfallskvarn, varför?

Att ha illaluktande matavfall under diskhon är något vi alla känner till och att behöva gå med soporna är något vi alla oftast drar oss för. Avfallskvarnen kopplas till ditt befintliga avlopp under diskhon. Matavfallen som du annars behöver rensa från vattenlåset hamnar i kvarnens roterande platta och smulas ner för att sedan sköljas vidare med ditt spolvatten.

Viktigt att tänka på om du ska installera en avfallskvarn. Kontakta din kommun först och hör med dom om det är tillåtet att koppla in en avfallskvarn.

SnabboffertHittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: