• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

CTC EcoAir 610M Luft/vattenvärmepump

  • 85 221 kr

CTC EcoAir 600M, en serie varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar med en effekt på 2,5-22 kW som automatiskt anpassar sig till husets effektbehov under året. Mode

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6251389
Leverantör: CTC

CTC EcoAir 600M, en serie varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar med en effekt på 2,5-22 kW som automatiskt anpassar sig till husets effektbehov under året. Modeller finns i 610M, 614M, 622M. CTC EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar som anpassar sig automatiskt till villans, fastighetens eller den mindre industrifastighetens effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing.

CTC EcoAir 600M är optimerad för att på bästa sätt ta tillvara på den miljövänliga energin som finns i luften. Den överför luftens energi till värme och varmvatten och kräver inga borrhål eller slingor i marken. CTC EcoAir 600M har automatisk avfrostning som ger mer värme, mer effekt och ökad livslängd. CTC EcoAir 600M är självklart utrustad med kondensvattentråg med inbyggd värmare som standard. CTC EcoAir 600M bör alltid installeras med någon av våra inomhus- eller styrmoduler för bästa effekt. Vi rekommenderar CTC EcoZenith i360 för styrning och varmvatten. För att göra det enkelt att justera värme och varmvatten har alla våra inomhusmoduler pekskärm i färg. Inomhusmodulen CTC EcoZenith i360 har utrustats med en högeffektiv varmvattenberedning som producerar över 300 liter varmvatten. Har du extra stort varmvattenbehov kan du koppla CTC EcoAir 622M mot allt-i-ett-tanken CTC EcoZenith i555 Pro. Den har en varmvattenkapacitet på mer än 600 liter.

Vill du koppla CTC EcoAir 600M till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic. Ett unikt styrsystem som övervakar och styr CTC’s värmepumpar, spetsvärme, bufferttank, pool, frikyla etc i upp till fyra olika värmesystem. Om energibehovet är extra stort kan upp till tio värmepumpar samköras.

  • Bästa Energiklassen A+++
  •  Ger värme ner till -22 °C och producerar upp till 65 °C vatten
  •  Varvtalsstyrd kompressor
  •  Ger upp till 80 % lägre värmekostnader
  •  Kondensvattentråg med inbyggd värmare
  •  Extremt låg ljudnivå
  •  Högsta årsverkningsgrad: 4,9 i SCOP

Teknisk data

Typ av köldmediumR407c
Lämplig för pooluppvärmningJa
Anslutning och styrning med flera system möjligJa
Anslutningsspänning400 V
Bredd1245 mm
Djup545 mm
Energieffektivitetsklass rumsuppvärmningA++
Extern styrning nödvändigJa
Förfyllt köldmedium2,2 kg
Höjd1080 mm
Inbyggd mjukstartJa
Kapslingsklass (IP)IPX4
Kaskadkoppling möjligJa
Ljudnivå (vid drift) från/till53 - 60 dB(A)
Luftvolym från/till0 - 3129 m³/h
Max. arbetstryck värmebärarkrets2,5 bar
Med poolregleringNej
Modulerande kompressorJa
Pumptyp (systempump)Energisparande
Påfyllningsvolym köldmedium2,2 kg
Säkring (trög)10 A
Typ av regleringVäderstyrd kontrollering
Utvändig dimension anslutning värmebärarkrets28 mm
Vikt174 kg