• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

CTC EcoZenith i555 Pro

  • 75 123 kr

Allt-i-ett-tank med inbyggd intelligent styrning.CTC EcoZenith i555 Pro har fått en helt ny touchdisplay, och i det uppdaterade gränssnittet når du enkelt alla

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6203860
Leverantör: CTC

Allt-i-ett-tank med inbyggd intelligent styrning.

CTC EcoZenith i555 Pro har fått en helt ny touchdisplay, och i det uppdaterade gränssnittet når du enkelt alla funktioner precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Men viktigast av allt är att den har text i valbart språk och enkla symboler – du kan enkelt justera värme, varmvatten med mera och hämta en mängd information om driften. CTC EcoZenith i555 Pro kan styra alla komponenter i ett eller flera värmesystem: sol- och poolvärme, extra varmvatten- och bufferttankar, el-, ved-, olje-, gas- och pelletspannor. Den kan till och med styra flera olika typer av värmepumpar och välja vilken som ska gå i drift för bästa ekonomi.

CTC EcoZenith i555 Pro har flera anslutningar på sidorna. Detta ger snygga och enkla rörinstallationer samt stora möjligheter att enkelt bygga ut anläggningen i framtiden. Komplettera med CTC värmepumpar eller pannor så har du obegränsade möjligheter att skapa ett flexibelt värmesystem. Vill du ha solvärme så är CTC EcoZenith i555 Pro utrustad med solstyrning och en 10 meter lång solslinga. CTC EcoZenith i555 Pro ger rikligt med varmvatten. Vid ett flöde på 22 liter per minut är kapaciteten mer än 600 liter 40 ˚C varmvatten. CTC EcoZenith i555 Pro har väl tilltagen isolering, 90 mm formsprutad polyuretan. Isoleringen levereras separat, på så vis går CTC EcoZenith i555 Pro genom en vanlig standard dörr. CTC EcoZenith i555 Pro är endast 1,7 m hög och kan därför placeras i utrymmen med låg takhöjd.

Effekt upp till 27 kW. CTC EcoZenith i555 Pro är utrustad med två stycken elpatroner på totalt 18 kW. Som tillbehör finns ytterligare en elpatron för att få en total effekt på hela 27 kW.

CTC EcoZenith i555 Pro har också fått internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra din värmepump på distans. För att passa i det smarta hemmet är CTC EcoZenith i555 också förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. CTC EcoZenith i555 Pro är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att du enkelt kan koppla upp produkten mot den nordiska elbörsen och låta värmepumpen jobba som mest när elpriset är som lägst.

  •  Ny smart touch-skärm med uppdaterat gränssnitt
  •  Energibesparing upp till 80 % med en bergvärmepump
  •  600 liter legionellasäkert varmvatten
  •  Solslinga och styrning för solvärme
  •  EnergyFlex – total flexibilitet att ansluta andra värmekällor
  •  Styrs via mobilen med myUplink


Teknisk data

Effekt18 kW
Anslutningsspänning400 - 400 V
Anslutning tillopp/returÖvrigt
Vattenvolym panna540 l
Vattenvolym tappvarmvatten11,4 l
3-fas utförandeJa
Antal värmeelement2
Bredd886 mm
Djup1067 mm
Energieffektivitet vattenuppvärmning (Nwh)81 %
Energieffektivitetsklass rumsuppvärmningA++
Energieffektivitetsklass vattenuppvärmningA
Frekvens50 Hz
Höjd1700 mm
Kapslingsklass (IP)Övrigt
Max. reglertemperatur98 °C
Max. tryck tappvarmvatten9 bar
Max. tryck värme2,5 bar
Med anslutning för expansionskärlJa
Med automatisk avluftningNej
Med cirkulationspumpNej
Med dag/natt funktionJa
Med expansionskärlNej
Med manometerNej
Med påfyllnings- och avtappningssventilJa
Med tappvarmvattenberedningJa
Med tappvarmvattenprioriteringJa
Med termometerJa
Med överfyllnadsskyddJa
Modell/UtförandeGolvstående
ModulerandeNej
TappvattenanslutningÖvrigt
Food Contact MaterialNej
REACHNej