• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

Nibe S2125-8 och VVM 310 Luft-vattenvärmepump

  • 153 612 kr

Utedel Nibe S2125-8NIBE S2125 8 och 12 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från NIBE hittills. Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och alla d

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6251414 - 6224085
Leverantör: Nibe

Utedel Nibe S2125-8

NIBE S2125 8 och 12 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från NIBE hittills. Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och alla de smarta funktioner som den nya uppkopplade plattformen innebär ger den komfort och energieffektivitet året om. I kombination med en inomhusmodul från S-serien ger den alla fördelar som den nya digitala teknikplattformen ger.

NIBE S2125 är en intelligent inverterstyrd luft/vattenvärmepump. Med NIBE inomhusmoduler bildar den ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem. Värmepumpen ger optimerade besparingar eftersom den automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov.

NIBE S2125 har en optimerad årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad och varmvatten med hög prestanda. Arbetsområdet ger en framledningstemperatur på upp till 75°C. Vid en utomhustemperatur på ner till –25°C levereras fortfarande upp till 65°C, samtidigt som ljudnivån är låg. Finns i två effektstorlekar, 8 och 12.

Tillsammans med NIBE S-seriens inomhusmodul med inbyggd wifi-uppkoppling och möjlighet till trådlösa tillbehör blir den en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din smartphone eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.


LÅG DRIFTKOSTNAD
NIBE S2125 har en optimerad årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad och varmvatten med hög prestanda.

KLASSLEDANDE ARBETSOMRÅDE
Arbetsområde upp till 75 °C framledningstemperatur och 65 °C vid –25 °C utomhustemperatur.

LÅG LJUDNIVÅ
Ny design för låg ljudnivå.


Innedel NIBE VVM 310

NIBE VVM 310 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt flexibelt klimatsystem för ditt hem.

NIBE VVM 310 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med hög prestanda. Med varmvattenberedning, eltillsats och självreglerande cirkulationspumpar inkluderad blir installationen av NIBE VVM 310 mycket enkel. VVM 310 har en total volym på 270 liter och maximal tillsatseffekt på 12 kW.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.


SMART OCH ANVÄNDARVÄNLIG
Behovsanpassad funktion med smart styrsystem.

KOMPLETT SYSTEM
Kombinera med NIBE luft/vatten-värmepump för ett komplett system.

EN DEL AV DITT SMARTA HEM
Styr din komfort online via NIBE Uplink.


Teknisk data

Modell InnedelVVM 310
Effekt
12 kW
Anslutning tillopp/retur
Övrigt
Vattenvolym panna
270 l
Vattenvolym tappvarmvatten
17 l
Bredd
600 mm
Djup
615 mm
Höjd
1800 mm
Max. tryck tappvarmvatten
10 bar
Max. tryck värme
0,3 bar
Med dag/natt funktion
Ja
Med expansionskärl
Nej
Med tappvarmvattenberedning
Ja
Med tappvarmvattenprioritering
Ja
Modell/Utförande
Golvstående
Modulerande
Ja
Märkspänning matning
Övrigt
Tappvattenanslutning
Övrigt
Food Contact Material
Nej
REACH
Ja
Modell utedel
S2125-8
Förfyllt köldmedium
0,8 kg
Typ av köldmedium
R290
Global uppvärmningspotential
(GWP)3
Bredd utomhusenhet
1130 mm
Höjd utomhusenhet
1070 mm
Djup utomhusenhet
820 mm
Vikt utomhusenhet
163 kg
Rumsuppvärmning
A+++
Kapslingsklass (IP) utedel
IP24NIBE Smart Price Adaption

Med Smart Price Adaption (SPA)* följer värmepumpen priserna på den nordiska elhandelsbörsen NordpoolSpot och kan sänka den rörliga elkostnaden på din elräkning med 5–10%. Då jobbar värmepumpen som mest när elen kostar som minst och tvärtom. För att aktivera funktionen behöver du vara uppkopplad till myUplink och ha ett rörligt elavtal per timme. Värmepumpen får information om det kommande dygnets elpriser och planerar sedan driften dels efter priset, dels efter ditt förväntade värme- och varmvattenbehov. *Kräver ett rörligt elhandelsavtal per timme

Inverterstyrd kompressor

Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som ger optimerad besparing då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om.