• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

Nibe S2125-8 och VVM S320 Luft-vattenvärmepump

  • 149 940 kr

Utedel Nibe S2125-8NIBE S2125 8 och 12 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från NIBE hittills. Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och alla d

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6251414 - 6203831
Leverantör: Nibe

Utedel Nibe S2125-8

NIBE S2125 8 och 12 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från NIBE hittills. Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och alla de smarta funktioner som den nya uppkopplade plattformen innebär ger den komfort och energieffektivitet året om. I kombination med en inomhusmodul från S-serien ger den alla fördelar som den nya digitala teknikplattformen ger.

NIBE S2125 är en intelligent inverterstyrd luft/vattenvärmepump. Med NIBE inomhusmoduler bildar den ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem. Värmepumpen ger optimerade besparingar eftersom den automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov.

NIBE S2125 har en optimerad årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad och varmvatten med hög prestanda. Arbetsområdet ger en framledningstemperatur på upp till 75°C. Vid en utomhustemperatur på ner till –25°C levereras fortfarande upp till 65°C, samtidigt som ljudnivån är låg. Finns i två effektstorlekar, 8 och 12.

Tillsammans med NIBE S-seriens inomhusmodul med inbyggd wifi-uppkoppling och möjlighet till trådlösa tillbehör blir den en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din smartphone eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.


LÅG DRIFTKOSTNAD
NIBE S2125 har en optimerad årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad och varmvatten med hög prestanda.

KLASSLEDANDE ARBETSOMRÅDE
Arbetsområde upp till 75 °C framledningstemperatur och 65 °C vid –25 °C utomhustemperatur.

LÅG LJUDNIVÅ
Ny design för låg ljudnivå.


Innedel NIBE VVM S320

NIBE VVM S320 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem. NIBE S320 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med höga prestanda. Med inkluderad varmvattenberedare, eltillsats, självreglerande cirkulationspump, påfyllningsventil, manometer, säkerhetsventil och expansionskärl är NIBE VVM S320 en komplett lösning redo att installeras. Varmvattenberedare på 172 liter med en maximal effekt på 9kW

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.


KOMPLETT SYSTEM
Kombinera med NIBE luft/vattenvärmepump för ett komplett system.

SMART
Smart användarvänligt styrsystem.

ANVÄNDARVÄNLIG
Användarvänlig touchscreen, trådlösa tillbehör och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för hög komfort.


Teknisk data

Modell innedel VVM S320
Effekt9 kW
Anslutningsspänning1 - 400 V
Anslutning tillopp/returTopp
Vattenvolym panna206 l
Vattenvolym tappvarmvatten180 l
Bredd600 mm
Djup615 mm
Höjd1800 mm
Kapslingsklass (IP)IP21
Max. reglertemperatur70 °C
Max. tryck tappvarmvatten9 bar
Max. tryck värme2,5 bar
Med anslutning för expansionskärlNej
Med automatisk avluftningNej
Med cirkulationspumpJa
Med dag/natt funktionJa
Med expansionskärlJa
Med manometerJa
Med påfyllnings- och avtappningssventilJa
Med tappvarmvattenberedningJa
Med tappvarmvattenprioriteringJa
Med termometerJa
Med överfyllnadsskyddNej
Modell/UtförandeGolvstående
ModulerandeJa
TappvattenanslutningTopp
Vattenvolym expansionskärl10 l
Food Contact MaterialNej
REACHJa
Modell utedel      
S2125-8
Förfyllt köldmedium
 0,8 kg
Typ av köldmedium  
R290
Global uppvärmningspotential  
 (GWP)3
Bredd utomhusenhet
1130 mm
Höjd utomhusenhet  
1070 mm
Djup utomhusenhet  
 820 mm
Vikt utomhusenhet
 163 kg
Rumsuppvärmning  
A+++
Kapslingsklass (IP) utedel  
IP24NIBE Smart Price Adaption

Med Smart Price Adaption (SPA)* följer värmepumpen priserna på den nordiska elhandelsbörsen NordpoolSpot och kan sänka den rörliga elkostnaden på din elräkning med 5–10%. Då jobbar värmepumpen som mest när elen kostar som minst och tvärtom. För att aktivera funktionen behöver du vara uppkopplad till myUplink och ha ett rörligt elavtal per timme. Värmepumpen får information om det kommande dygnets elpriser och planerar sedan driften dels efter priset, dels efter ditt förväntade värme- och varmvattenbehov. *Kräver ett rörligt elhandelsavtal per timme

Inverterstyrd kompressor

Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som ger optimerad besparing då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om.