• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

NIBE VVM S325 koppar (CU)

  • 57 375 kr

NIBE VVM S325 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem.NIBE VVM S325 har ett s

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6203832
Leverantör: Nibe

NIBE VVM S325 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem.

NIBE VVM S325 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med höga prestanda. Med inkluderad varmvattenberedare, eltillsats, självreglerande cirkulationspump, påfyllningsventil, manometer, säkerhetsventil och expansionskärl är NIBE VVM S325 en komplett lösning redo att installeras. Varmvattenberedare på 172 liter med en maximal effekt på 9kW

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.


KOMPLETT SYSTEM
Kombinera med NIBE luft/vattenvärmepump för ett komplett system.

SMART
Smart användarvänligt styrsystem.

ANVÄNDARVÄNLIG
Användarvänlig touchscreen, trådlösa tillbehör och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för hög komfort.


Teknisk data

Effekt9 kW
Anslutning tillopp/returBotten
Vattenvolym panna206 l
Vattenvolym tappvarmvatten180 l
Bredd600 mm
Djup615 mm
Höjd1800 mm
Kapslingsklass (IP)IP21
Max. reglertemperatur70 °C
Max. tryck tappvarmvatten9 bar
Max. tryck värme2,5 bar
Med anslutning för expansionskärlNej
Med automatisk avluftningNej
Med cirkulationspumpJa
Med dag/natt funktionJa
Med expansionskärlJa
Med manometerJa
Med påfyllnings- och avtappningssventilJa
Med tappvarmvattenberedningJa
Med tappvarmvattenprioriteringJa
Med termometerJa
Med överfyllnadsskyddNej
Modell/UtförandeGolvstående
ModulerandeJa
TappvattenanslutningBotten
Vattenvolym expansionskärl10 l
Food Contact MaterialNej
REACHJa


Inverterstyrd kompressor

Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som ger optimerad besparing då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om.

NIBE Smart Price Adaption

Med Smart Price Adaption (SPA)* följer värmepumpen priserna på den nordiska elhandelsbörsen NordpoolSpot och kan sänka den rörliga elkostnaden på din elräkning med 5–10%. Då jobbar värmepumpen som mest när elen kostar som minst och tvärtom. För att aktivera funktionen behöver du vara uppkopplad till myUplink och ha ett rörligt elavtal per timme. Värmepumpen får information om det kommande dygnets elpriser och planerar sedan driften dels efter priset, dels efter ditt förväntade värme- och varmvattenbehov. *Kräver ett rörligt elhandelsavtal per timme

Inverterstyrd kompressor

Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som ger optimerad besparing då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om.