• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW High Performance WH-MDC07J3E5 Luft/vattenvärmepump

  • 56 549 kr

Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW High Performance är en enastående värmepump som kombinerar effektivitet, kraft och bekvämlighet. Utformad för att ge pålitlig

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 6251439
Leverantör: Panasonic

Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW High Performance är en enastående värmepump som kombinerar effektivitet, kraft och bekvämlighet. Utformad för att ge pålitlig värme i olika utrymmen, erbjuder denna monoblock-värmepump avancerade funktioner som säkerställer optimal komfort samtidigt som energiförbrukningen minimeras.

Med en värmekapacitet på 7 kW levererar Panasonic Aquarea Monoblock J tillräckligt med värme för att hålla ditt hem mysigt, även under de kallaste vinterdagarna. Dess högpresterande förmåga gör den lämplig för både små och medelstora utrymmen, och ger konsekvent och pålitlig uppvärmning.

En av de viktigaste fördelarna med Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW är dess energieffektivitet. Genom att använda Panasonic's innovativa värmepumpsteknik extraherar detta system värme från luften och omvandlar den till användbar värme för ditt utrymme. Denna hållbara approach minskar inte bara din koldioxidavtryck, utan hjälper också till att sänka dina energikostnader, vilket gör det till ett miljövänligt och kostnadseffektivt val.

Installationen är problemfri med Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW. Som en monoblock-enhet eliminerar den behovet av separata inomhus- och utomhusenheter, vilket förenklar installationsprocessen och sparar värdefullt utrymme. Denna strömlinjeformade design minskar även eventuella underhållskrav, vilket säkerställer smidig drift och sinnesfrid.

Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW har intelligenta kontroller som gör det möjligt att finjustera temperaturen till önskad nivå. Oavsett om du föredrar en varm och gemytlig miljö eller en mer måttlig inställning, erbjuder detta system precision och exakt temperaturkontroll, vilket säkerställer att dina komfortpreferenser uppfylls utan onödig energiförbrukning.

Dessutom är Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW utrustad med smarta anslutningsmöjligheter. Genom att integrera med smarta hem-system kan du bekvämt hantera och övervaka ditt värmesystem på distans. Justera temperaturen, ställa in scheman eller ta emot aviseringar och meddelanden direkt från din smartphone eller surfplatta, vilket ger dig fullständig kontroll och flexibilitet.

Sammanfattningsvis är Panasonic Aquarea Monoblock J 7kW High Performance en pålitlig och effektiv värmelösning som erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, komfort och energieffektivitet. Oavsett om det är för ditt hem eller kontor, kommer denna värmepump att ge pålitlig och effektiv uppvärmning under lång tid framöver. Teknisk Information

ModellPanasonic WH-MDC07J3E5
Värmekapacitet vid 7/35°C (EN 14511)7 kW
Lämplig för centralvärmeJa
Typ av köldmediumR32
Lämplig för tappvarmvattenJa
Lämplig för pooluppvärmningNej
Anslutningsspänning230 V
Antal faser1
Bredd1390 mm
COP vid 7/35°C (EN 14511)4,76
Djup500 mm
Frekvens50 Hz
Höjd960 mm
Inomhus/UtomhusUtomhusplacering
Vikt104 kg
Food Contact MaterialNej
REACHJa