• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

PANASONIC LUFT/VATTEN WH-WDG09LE5 9 KW och PANASONIC WH-ADC0509L6E5A 6KW

  • 105 548 kr

Utedel PANASONIC LUFT/VATTENVÄRMEPUMP WH-WDG09LE5 9 kWAquarea-luft/vattenvärmepumpar är banbrytande lågenergisystem för produktion av värme, kyla och tappv

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 9764990 + 6937010
Leverantör: Panasonic

Utedel PANASONIC LUFT/VATTENVÄRMEPUMP WH-WDG09LE5 9 kW

Aquarea-luft/vattenvärmepumpar är banbrytande lågenergisystem för produktion av värme, kyla och tappvarmvatten. Systemet levererar oöverträffad prestanda, helt i linje med vår GREEN IMPACT-plan och visionen om ett koldioxidfritt samhälle. Hela 79 % av energiförbrukningen i europeiska bostäder härrör från uppvärmning och produktion av tappvarmvatten. Det är därför som Panasonics teknik för luft/ vattenvärmepumpar kan göra stor skillnad jämfört med konventionella pannor och elektriska värmare. Genom att omvandla värmeenergi i luften till hushållsvärme bidrar tekniken dessutom till att minska koldioxidutsläppen och miljöpåverkan.

Aquarea är ett banbrytande och energisnålt system för uppvärmning, kyla samt produktion av tappvarmvatten. Systemet har enastående prestanda, även vid extrema utomhustemperaturer. Det bästa inom komfort, effektivitet och energibesparing. Baserat på värmepumpsteknik och unik expertis arbetar Panasonic sedan många år för att bidra till ett hållbart samhälle där människors vardagsliv berikas. De breda sortimentet av Aquarea-produkter möjliggör optimala lösningar som kan anpassas för olika livsstilar och samtidigt erbjuda oöverträffad miljöprestanda.

Aquarea L-generationen är konstruerade för det branschledande naturliga R290-köldmediet. Systemen är den perfekta lösningen för renoveringsobjekt där det krävs hög vattenutloppstemperatur, eller för bostäder där man vill ha en avancerad värmepump med naturligt köldmedium. 


 Innedel PANASONIC WH-ADC0509L6E5A 6KW

Panasonics högeffektiva lösningar kan bidra till att husets energiförbrukning sänks betydligt, samtidigt som hög komfort och bra luftkvalitet inomhus säkerställs. Ventilationsenhet överst, för lågenergihus. Ventilationsenheter med värmeåtervinning är perfekta för bostäder där ägarna vill ha hög prestanda och maximal komfort. Kombinera ventilationssystemet med Panasonic Aquarea till en kompakt och mycket effektiv lösning för uppvärmning, kylning, ventilation och varmvattenberedning.

U-Vacua™ vakuumisoleringspanel. Stora energibesparingar med världsledande isoleringsprestanda. Tack vare VIP-tekniken har U-Vacua™-panelerna 19 gånger högre isoleringsprestanda än polystyrenskum. Eftersom systemet behåller värmen längre krävs det färre uppvärmningar per dag, vilket leder till energibesparingar. U-Vacua™ VIPs har en unik glasfiberkärna innesluten i en laminatfilm bestående av flera skikt: nylon, aluminium och ett skyddsskikt. Det inre trycket minskas till ett vakuumtryck på 1–20 Pa för att minimera värmeledningsförmågan.

Aquarea Smart Cloud är en kraftfull, intuitiv och kostnadsfri tjänst som ger problemfri fjärrstyrning av Aquarea-värmepumpar dygnet runt. Enkel och kraftfull energihantering med behändig fjärrstyrning via IoT. Aquarea Smart Cloud är mer än en enkel styrenhet för att slå på och av värmesystemet. Aquarea Smart Cloud är en kraftfull och användarvänlig tjänst för att fjärrstyra alla värme- och varmvattenfunktioner samt övervaka energiförbrukningen. Aquarea Service Cloud. Aquarea Service Cloud gör det möjligt för proffsen att fjärrstyra kundernas värmesystem, utföra förebyggande underhåll, finkalibrera systemet och åtgärda problem snabbt.


Teknisk data

Modell utedelPanasonic WH-WDG09LE5, 9kW
Värmekapacitet vid 7/35°C (EN 14511)9 kW
Lämplig för centralvärmeJa
Typ av köldmediumR290
Lämplig för tappvarmvattenJa
Lämplig för pooluppvärmningNej
Bredd980 mm
COP vid 7/35°C (EN 14511)4,55
Djup430 mm
Förfyllt köldmedium1 kg
Höjd996 mm
Ljudnivå enligt EN 12102 vid 0/35 °C54 dB
Med poolregleringNej
Påfyllningsvolym köldmedium1 kg
RumstemperaturregleringJa
Vikt97 kg
Värmekapacitet vid -7/35°C (EN 14511)7 kW
Food Contact MaterialNej
REACHNej
Modell InnedelPANASONIC WH-ADC0509L6E5A 6KW
Värmekapacitet vid 7/35°C (EN 14511)5,05 kW
Lämplig för centralvärmeNej
COP vid 7/35°C (EN 14511)5,05
EER (35°C, 7°C varmvatten)
3,23
RumstemperaturregleringJa
Ljud dB(A)
28
Mått H x B x D mm
1642 x 599 x 602
Nettovikt
94 kg
Vattenvolym l
185 l
Högsta DHW-temperatur °C
65
Material i tank
Rostfritt stål
Energiklassificering
A++
DHW-tank ERP-effektivitet medel / varm / kall 3)
A+
DHW-tank, ERP genomsn. klimat η / COPdHW
146 / 3,60
DHW-tank, ERP varmt klimat η / COPdHW
160 / 4,00
DHW-tank, ERP kallt klimat η / COPdHW
112 / 2,80
Food Contact MaterialNej
REACHNej