• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

PANASONIC WH-WDG09LE5 9 KW Luft/vattenvärmepump

  • 50 123 kr

Aquarea-luft/vattenvärmepumpar är banbrytande lågenergisystem för produktion av värme, kyla och tappvarmvatten. Systemet levererar oöverträffad prestanda, helt

Installation är endast tillgängligt i Stockholm!
Artikelnummer: 9764990
Leverantör: Panasonic

Aquarea-luft/vattenvärmepumpar är banbrytande lågenergisystem för produktion av värme, kyla och tappvarmvatten. Systemet levererar oöverträffad prestanda, helt i linje med vår GREEN IMPACT-plan och visionen om ett koldioxidfritt samhälle. Hela 79 % av energiförbrukningen i europeiska bostäder härrör från uppvärmning och produktion av tappvarmvatten. Det är därför som Panasonics teknik för luft/ vattenvärmepumpar kan göra stor skillnad jämfört med konventionella pannor och elektriska värmare. Genom att omvandla värmeenergi i luften till hushållsvärme bidrar tekniken dessutom till att minska koldioxidutsläppen och miljöpåverkan.

Aquarea är ett banbrytande och energisnålt system för uppvärmning, kyla samt produktion av tappvarmvatten. Systemet har enastående prestanda, även vid extrema utomhustemperaturer. Det bästa inom komfort, effektivitet och energibesparing. Baserat på värmepumpsteknik och unik expertis arbetar Panasonic sedan många år för att bidra till ett hållbart samhälle där människors vardagsliv berikas. De breda sortimentet av Aquarea-produkter möjliggör optimala lösningar som kan anpassas för olika livsstilar och samtidigt erbjuda oöverträffad miljöprestanda.

Aquarea L-generationen är konstruerade för det branschledande naturliga R290-köldmediet. Systemen är den perfekta lösningen för renoveringsobjekt där det krävs hög vattenutloppstemperatur, eller för bostäder där man vill ha en avancerad värmepump med naturligt köldmedium. 


Teknisk data

Modell utedelPanasonic WH-WDG09LE5, 9kW
Värmekapacitet vid 7/35°C (EN 14511)9 kW
Lämplig för centralvärmeJa
Typ av köldmediumR290
Lämplig för tappvarmvattenJa
Lämplig för pooluppvärmningNej
Bredd980 mm
COP vid 7/35°C (EN 14511)4,55
Djup430 mm
Förfyllt köldmedium1 kg
Höjd996 mm
Ljudnivå enligt EN 12102 vid 0/35 °C54 dB
Med poolregleringNej
Påfyllningsvolym köldmedium1 kg
RumstemperaturregleringJa
Vikt97 kg
Värmekapacitet vid -7/35°C (EN 14511)7 kW
Food Contact MaterialNej
REACHNej