• Auktoriserat företag / Trygg betalning
Snabba installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag

Toalettstol

Toalettstolar finns att köpa i olika modeller och utföranden beroende på vad du är ute efter. Det finns allt från vägghängda toaletter, golvstående toaletter och toaletter med S eller P vattenlås. Skillnaden på de olika vattenlåsen i toaletten är att S vattenlås är till för avlopp som är i golv, medan P vattenlås i toaletten menas med att avloppet kommer från vägg. Toalettstolarna levereras oftast med en tillhörande sits. 

Med vår populära tjänst Monterat & Klart får du en komplett och trygg installation inklusive valfri toalettstol nedan till ett fast pris. Badhemma är ett auktoriserat våtrumsföretag och medlemmar i BKR. Vårat ledord är snabbt smidigt och enkelt!

Toalett för lim-/skruvmontage, vad innebär det?

I dag limmas nästan alla toaletter som står på golvet. Det är för att minska risken för en vattenskada i golvet. Vid limning av en toalett så används ett våtrumsbaserat silikonlim, efter limningen bör du vänta 24 timmar innan användning.

Kan man byta och installera en toalettstol själv?

Ja, men vi rekommenderar alltid att det ska vara en auktoriserad VVS-montör som utför installationen för att du som kund ska få en säker och trygg installation.


 Vad ingår i Monterat & Klart?
  • Montering av vald tjänst.
  • Bortforsling av emballage och gammal produkt*.
  • Montering enligt bruksanvisning.
  • Priserna gäller endast om ROT-avdraget medges.

  • Kontroll och test av inköpt produkt.
  • Vatten och el måste finnas framdraget.
  • Produkten på bilden ingår. 
  • Efter din beställning kontaktar vi dig för ett installationsdatum.

OBS! Tjänsten är endast tillgänglig i Stockholm!
Priserna gäller endast om ROT-avdraget medges!

*köpvillkor

Gustavsberg och Ifö är två kända varumärken inom toalett tillverkning. Båda företagen är välrenommerade och erbjuder högkvalitativa toaletter för både privat- och företag.

Gustavsberg är ett svenskt företag med en lång historia inom sanitetsteknik. De är kända för att tillverka innovativa och hållbara produkter av hög kvalitet. Gustavsbergs toaletter är designade med fokus på både funktionalitet och estetik. De erbjuder ett brett utbud av modeller och stilar för att passa olika badrumsinredningar och behov. Gustavsbergs toaletter kännetecknas ofta av moderna linjer, ergonomisk design och miljövänliga egenskaper, såsom vattenbesparande spolsystem.

Ifö är också ett svenskt företag med en lång tradition inom porslinssanitetsprodukter. De är specialiserade på att tillverka porslinssanitetsprodukter, inklusive toaletter. Ifö-toaletter kännetecknas av deras eleganta och tidlösa design. Företaget fokuserar på att erbjuda toaletter med hög komfort och användarvänlighet. Deras produkter är kända för att vara slitstarka och lättrengörda.

Både Gustavsberg och Ifö är engagerade i att producera hållbara och energieffektiva toaletter. De strävar efter att minska vattenförbrukningen genom att erbjuda vattenbesparande spolsystem och andra innovativa tekniker.

Utöver toalettstolarna tillhandahåller både Gustavsberg och Ifö även ett brett sortiment av tillbehör och kompletterande produkter för badrummet, inklusive tvättställ, badkar, handfat och olika sanitetsartiklar. Deras produkter är ofta populära val för både privatpersoner och företag när det kommer till att utrusta badrum med högkvalitativa och pålitliga produkter.

Sammanfattningsvis erbjuder både Gustavsberg och Ifö toaletter av hög kvalitet med fokus på design, funktionalitet och hållbarhet. Deras produkter är populära på marknaden och de är kända för att erbjuda pålitliga lösningar för badrumsinredning och sanitetsteknik. Oavsett vilket varumärke du väljer kan du förvänta dig produkter av hög kvalitet som bidrar till att skapa en bekväm och funktionell vardag.