Moms visas:

VVS

VVS står för Värme, ventilation och sanitet. Att tänka på om du ska renovera ditt badrum är att om din golvbrunn är äldre än 1991 ska du byta den för att uppfylla krav som idag ställs i branschen samt för din egen säkerhet. Ett bra hjälpmedel i att avgöra om du behöver byta ut din brunn är att titta på när huset är byggt eller när husets senaste renovering är gjord. I duschen är nämligen den plats som påfrestas mest i ditt badrum vilket gör att det är viktigt med en korrekt monterad och godkänd brunn.

Idag har design i badrummet blivit mer populärt även gällande brunnar. Unidrain är en av dom med funktionella, kvalitets och designmässiga brunnar med sina väggnära varianter. Brunnen från Unidrain är inte bara väldigt funktionell, med den kan man antingen dölja den snyggt emot väggen med en sil i samma snygga rostfria stål som ramen eller välja bland en av dem fina galler med mönster för din egen touch.

Snabboffert! Hittar du inte vad du söker?

Hos oss på Badhemma.se har vi dig som kund i fokus gällande kvalité på service och produkter. Hittar du inte din produkt kan du nyttja vår SNABBOFFERT där du enkelt kan meddela oss vad du eftersöker.

Läs mer

Produkter

Handla

Information

Moms visas: