Boka ett kostnadsfritt hembesök

Alltid kostnadsfria hembesök! Vi kommer hem till dig för att noggrant gå igenom ditt projekt. Under besöket tar vi oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för det aktuella projektet, för att förstå hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi ger dig även professionell rådgivning och rekommendationer för att säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt projekt.

Efter vårt besök sammanställer vi en gedigen och detaljerad offert som tydligt beskriver arbetet som behöver utföras samt de kostnader som är förknippade med projektet. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten.

För att boka ditt kostnadsfria hembesök, vänligen lämna dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa det perfekta projektet för ditt hem eller företag. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Boka en kostnadsfri offert

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Storlek
Typ av fastighet
När önskas att renoveringen påbörjas
Jag godkänner integritetspolicy

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.