Välkommen till Badhemma


Badrumsrenovering med fokus på detaljer

Vill du renovera ditt badrum men tycker att det känns svårt att komma igång? Vi förstår att ditt badrum är en stor del av ditt hem, en plats där du börjar och avslutar varje dag. Därför strävar vi efter att skapa ett badrum som inte bara är funktionell utan också speglar din personlighet och unika smak. Med Badhemma får du inte bara ett nytt badrum – du får en helhetslösning där vi skräddarsyr ditt nya badrum efter dina behov och önskemål.

Välkommen till Badhemma

Vi som arbetar på Badhemma har över 20 års erfarenhet inom badrum och VVS. Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vårt mål är att utföra ett gott arbete från början till slutfört. Vi värnar om att behålla personligheten och det ständiga engagemanget i såväl det lilla projektet som i det stora. Badhemma grundades redan 2008 med fokus på badrumsrenoveringar. Vi har utför ett 100-tals badrumsrenoveringar under åren som gått med mycket goda resultat. Badhemma är ett auktoriserat våtrumsföretag och är medlemmar i BKR. När du väljer oss på Badhemma får du en seriös totalentreprenör som tar hand om hela din badrumsrenovering från idé till färdigställt.

Behörig våtrum - Badhemma

Behörigt våtrumsföretag

Badhemma är ett auktoriserat våtrumsföretag och är medlemmar i BKR. Hos oss får du en skicklig totalentreprenör som tar hand om din badrumsrenovering med10 års garanti på tätskikt.

Byggkeramikrådets sida. 


Kontakta oss

 

Vill du veta mer om våra tjänster?
Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.