Badrumsrenovering Huddinge

Bor du i Huddinge och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Huddinge!

Sedan 2008 har vi renoverat badrum med mycket goda resultat. Badhemma är ett pålitligt företag inom badrumsrenoveringar i Huddinge. Som entreprenör av badrumsrenoveringar i Huddinge har vi byggt upp ett rykte för kvalitet, pålitlighet och enastående kundservice. Genom åren har vi hjälpt 100-tals kunder att förvandla deras tråkiga och föråldrade badrum till moderna och funktionella badrum.

Vi förstår att varje badrum är unikt och att varje kund har olika önskemål och budgetar. Vi lyssna alltid på kundens behov och tillsammans skapa vi en skräddarsydd badrumsrenovering som passar kundens specifika situation. Oavsett om det handlar om en liten renovering eller att bygga ett helt nytt badrum från grunden så kan våra kunder alltid lita på att vi levererar efter kundens förväntningar.

Vår främsta styrka är vår erfarenhet och våra kunniga hantverkare. Vi har de färdigheter och kompetens som krävs för att hantera alla aspekter av en badrumsrenovering på ett effektivt och professionellt sätt. Vi är noggranna och uppmärksamma på alla detaljer för att säkerställa att varje badrumsrenovering slutförs med högsta kvalitet och inom överenskommen tidplan.

När du ska göra en badrumsrenovering i Huddinge får du tillgång till ett brett utbud av produkter och material från ledande tillverkare och leverantörer. Vi erbjuder alla våra kunder ett omfattande sortiment av kakel, klinkers, belysning, duschar, badkar och mycket mer. Vi hjälper dig som kund att skapa det badrum du alltid har drömt om.

Hos oss på Badhemma får du alltid en smidig badrumsrenovering. När du är redo, kontakta oss så hjälper vi dig att utföra din badrumsrenovering i Huddinge.

Badrumsrenovering Huddinge

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Huddinge. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Huddinge kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum i Huddinge?

 Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Huddinge

  1. Läge: Huddinge är en kommun som ligger i Stockholms län, söder om Stockholms innerstad. Den gränsar till flera andra kommuner, inklusive Botkyrka, Haninge och Tyresö.

  2. Befolkning: Huddinge är en av de största kommunerna i Stockholms län sett till befolkning. Kommunen har en mångfaldig befolkning med en mix av olika kulturella och etniska bakgrunder.

  3. Natur: Trots närheten till Stockholms innerstad har Huddinge en rik natur med många grönområden, parker och skogar. Här finns även flera sjöar och naturreservat som erbjuder möjligheter till friluftsliv och rekreation.

  4. Universitetssjukhuset: Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge är ett av Sveriges största och mest välrenommerade sjukhus. Det är även en viktig arbetsgivare i kommunen och erbjuder högkvalitativ sjukvård och forskning.

  5. Kommunikationer: Huddinge har goda kommunikationsförbindelser med resten av Stockholmsregionen genom pendeltåg, tunnelbana och bussar. Dessutom är kommunen lättillgänglig med bil via flera stora vägar och motorvägar.

  6. Näringsliv: Huddinge har ett varierat näringsliv med många småföretag, serviceföretag och industrier. Det finns också flera forskningsinstitut och företagsparker som bidrar till kommunens ekonomi och sysselsättning.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Huddinge varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.