Badrumsrenovering Enskede

Bor du i Enskede och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Specialister på badrumsrenoveringar i Enskede!

Badhemma är ett etablerat företag som specialiserar sig på badrumsrenoveringar i Enskede och området runt omkring. Med flera års erfarenhet och en passion för badrumsrenoveringar erbjuder Badhemma skräddarsydda lösningar för att uppfylla varje kunds unika behov och önskemål.

En badrumsrenovering är en betydande investering och Badhemma förstår vikten av att skapa resultat som inte bara är vackra, utan också hållbara och funktionella. Genom att kombinera expertis med noggrann planering och högkvalitativa material arbetar Badhemma för att skapa badrum som inte bara möter, utan överträffar, kundernas förväntningar.

När du väljer Badhemma för din badrumsrenovering i Enskede kan du förvänta dig en smidig och välorganiserad process från början till slut. Först kommer deras team att träffa dig för en initial konsultation för att diskutera dina visioner och behov. Därefter tar de hand om allt från design och materialval till genomförande och slutlig finish.

Vi på Badhemma prioriterar alltid kundens behov och strävar efter att skapa en positiv och stressfri upplevelse för varje badrumsrenovering. Genom att hålla en öppen kommunikation och vara lyhörda för eventuella frågor eller bekymmer under hela processen kan Badhemma säkerställa att badrumsrenoveringen går smidigt och att resultatet blir precis som du önskar.

Oavsett om du drömmer om ett modernt och elegant badrum, en avkopplande spaoas eller ett praktiskt badrum kan Badhemma förverkliga dina badrumsdrömmar. Vi har ett dedikerat team av yrkeshantverkare som arbetar med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att varje detalj blir perfekt utförd.

Med Badhemma kan du i Enskede lita på att din badrumsrenovering är i trygga händer. Med enastående service, goda resultat är Badhemma det självklara valet för din badrumsrenovering i Enskede.

Badrumsrenovering i Enskede

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Enskede. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Enskede kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra hantverkare genomför noggranna kontroller under hela arbetets gång till badrumsrenoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum i Enskede?

 Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Enskede

  1. Läge: Enskede är en stadsdel i södra Stockholm, belägen cirka 5 kilometer söder om stadskärnan.

  2. Historia: Området har en lång historia och beboddes redan under vikingatiden. Den moderna stadsdelen Enskede bildades 1926 genom en sammanslagning av flera mindre områden.

  3. Arkitektur: Enskede präglas av en mångfald av arkitektoniska stilar, från charmiga trävillor till moderna lägenhetskomplex. Många av husen är byggda under tidigt 1900-tal och har ett kulturhistoriskt värde.

  4. Grönområden: Stadsdelen erbjuder ett rikt utbud av grönområden och parker, inklusive Enskede gårdspark och Årstafältet, vilket ger invånarna möjlighet till rekreation och naturupplevelser.

  5. Kommunikation: Enskede är välanslutet till Stockholms kollektivtrafiknät, med flera tunnelbanestationer och busslinjer som ger goda kommunikationsmöjligheter till andra delar av staden.

  6. Samhällsliv: Enskede präglas av en stark känsla av gemenskap och lokal förankring. Det finns ett aktivt föreningsliv och många lokala evenemang som bidrar till en levande och trivsam atmosfär.

  7. Skolor och förskolor: Stadsdelen har ett brett utbud av skolor och förskolor, vilket gör den attraktiv för barnfamiljer.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Enskede varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.