Badrumsrenovering Bromma

Bor du i Bromma och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Badrumsrenovering i Bromma!

En Badrumsrenovering är en viktig och spännande projekt för många hem- och fastighetsägare. Att skapa ett funktionell, modern och estetiskt tilltalande badrum är viktigt för många. Att tänka på, man börjar och avslutar dagen i sitt badrum. Med en gedigen erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 2008, har vi på Badhemma etablerat oss som en pålitlig partner för badrumsrenoveringar i Bromma och i närförort.

Vi förstår vikten av att skapa ett badrum som inte bara uppfyller dina praktiska behov utan även speglar din personliga stil och smak. Oavsett om du drömmer om ett modernt badrum eller ett traditionell och tidlöst badrum så är vårt mål att se dina visioner och skapa ett badrum som du kommer att älska under lång tid framöver.

Vår erfarna och kunniga personal är specialiserad på att hantera alla aspekter av badrumsrenovering i Bromma. Från planering och design, till projektstart och färdigställande. Vi är väl insatta i de senaste trenderna inom badrum och arbetar med material och leverantörer för att säkerställa att ditt nya badrum inte bara ser fantastiskt ut utan men också är hållbart och funktionellt.

När du väljer oss för din badrumsrenovering i Bromma kan du förvänta dig en smidig och effektiv process från början till slut. Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och diskuterar olika designalternativ och budgetar. Därefter skapar vi en skräddarsydd offert som passar dina behov och önskemål.

Under själva badrumsrenoveringen håller vi dig ständigt informerad och involverad för att säkerställa att projektet fortskrider enligt tidsplan och självklart att du blir nöjd med slutresultatet. Vi strävar alltid efter att hålla tidsplanen och hålla budget. Något vi aldrig kompromissar är kvalitén på utförandet vid en badrumsrenovering.

Vi tar hand om allt vid en badrumsrenovering, från rivning av det gamla till att slutföra den sista finishen. Du kan luta dig tillbaka och koppla av för att sedan avnjuta ditt nya badrum.

Om du funderar på att göra en badrumsrenovering i Bromma, tveka inte att kontakta oss på Badhemma.

Badrumsrenovering Bromma

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Bromma. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Bromma kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum i Bromma?

 

Vill du veta mer om våra tjänster?
Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Bromma

  1. Läge: Bromma är en stadsdel och ett område beläget i västra delen av Stockholm, Sveriges huvudstad. Det gränsar till stadsdelarna Kungsholmen, Hässelby-Vällingby, och Spånga-Tensta, samt till kommunen Sundbyberg.

  2. Befolkning: Bromma är en av de mer välbärgade och attraktiva delarna av Stockholm. Det är hem för en mångfaldig befolkning och erbjuder olika typer av bostäder, från exklusiva villor till moderna lägenheter.

  3. Natur: Trots att det är en del av Stockholm, har Bromma en rik natur med flera parker och grönområden. Ett exempel är Judarskogen som är en populär destination för promenader och rekreation.

  4. Kommunikationer: Bromma har utmärkta kommunikationsförbindelser med resten av Stockholm och regionen. Det finns flera busslinjer och tunnelbanelinjer som gör det enkelt att ta sig till och från Bromma.

  5. Flygplats: Bromma Stockholm Airport är en av Stockholms tre stora flygplatser och är belägen i stadsdelen Bromma. Flygplatsen erbjuder inrikesflygningar och är nära tillgänglig för invånarna i Bromma och närliggande områden.

  6. Sport och fritid: Bromma erbjuder ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter för invånarna. Det finns flera idrottsanläggningar, simhallar, gym och andra faciliteter där människor kan utöva olika former av motion och sport.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Bromma varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.