Specialister på badrumsrenoveringar


Vi är specialister på badrumsrenoveringar!

En badrumsrenovering är ett av de mest populära projekten när det gäller att förnya och förbättra hemmet. Oavsett om det handlar om att bygga ett badrum med en spaavdelning eller modernisera ett gammalt badrum och uppdatera stil och funktion så är en badrumsrenovering en investering i både komfort och fastighetsvärde.

När det kommer till badrumsrenoveringar är möjligheterna nästan oändliga. Det finns en mängd olika stilar, material och designalternativ att välja mellan vilket gör det möjligt för varje hem att skapa ett badrum som passar din personliga smak och behov. Från lyxiga spa-inspirerade badrum med badkar och takdusch till moderna minimalistiska badrum med rena linjer och smarta förvaringslösningar. Det finns ett badrum för alla.

När man planerar en badrumsrenovering är det viktigt att ta hänsyn till både estetiska och funktionella aspekter. En väl utformad design kan maximera utrymmet och göra det mer användarvänligt. Med rätt val av material och möbler kan det förbättra både hållbarhet och stil. Dessutom kan rätt belysning och färgval göra underverk för att skapa den önskade atmosfären och känslan i badrummet.

En annan viktig faktor att överväga är att anlita professionell hjälp för att säkerställa att badrumsrenoveringen genomförs på ett säkert och effektivt sätt. En erfaren entreprenör kan hjälpa till med allt från att planera och designa badrummet till att utföra installationer och slutföra projektet i tid och inom budget.
En badrumsrenovering är en fantastisk möjlighet att förvandla och skapa ett funktionellt och stilfullt badrum som passar just ditt behov och önskemål. Med rätt hjälp och planering kan du skapa ett badrum du alltid har drömt om. Kontakta oss på Badhemma så hjälper vi dig med din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum?

 

Vill du veta mer om våra tjänster?
Du är varmt välkommen att
kontakta oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.