Badrumsrenovering Värmdö

Bor du på Värmdö och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Vi hjälper dig med din badrumsrenovering på Värmdö!

Badhemma är inte bara ett VVS-företag! Vi är en pålitlig partner för dig som vill utföra en badrumsrenovering på Värmdö. Med gedigen erfarenhet och ett starkt engagemang för kvalitet är vi på Badhemma det självklara valet för alla som vill utföra en badrumsrenovering på Värmdö, oavsett om det handlar om en liten badrumsrenovering eller det storslagna badrumsrenoveringen med en lyxig spa-avdelning, bastu och storformatsplattor. Vi är här för att hjälpa dig med din badrumsrenovering på Värmdö.

Med en förståelse för att varje badrum är unikt och att varje kund har olika önskemål tar vi oss tid att lyssna och samarbeta med dig för att skapa skräddarsydda lösningar för din badrumsrenovering som överträffar dina förväntningarna. Oavsett om det är en badrumsrenovering i minimalistisk och modern stil, en klassisk och tidlös design eller något helt annat kan vi förverkliga dina badrumsdrömmar och skapa ett badrum som både är vackert och funktionellt.

När det gäller badrumsrenoveringar på Värmdö är Badhemma kända för sin enastående expertis och yrkesskicklighet inom VVS-branschen. Vi har erfarna yrkesmän som kontinuerligt blir utbildade inom våtrum och badrumsrenoveringar. Vi har ett fokus på detaljer när vi utför badrumsrenoveringar, du som kund kan lita på att vi på Badhemma levererar badrum med kvalitet.

En fördel med att välja oss på Badhemma för din badrumsrenovering på Värmdö är vår erfarenhet av att arbeta med olika typer av badrumsprojekt, från små badrumsrenoveringar till stora komplexa badrumsrenoveringar. Oavsett storlek eller komplexitet på din badrumsrenovering kan vi hantera det vilket ger dig som kund en trygghet och förtroende under hela processen.

Förutom vår expertis och erfarenhet erbjuder vi också ett brett utbud av produkter och material av hög kvalitet för att säkerställa att varje badrumsrenovering på Värmdö uppfyller hög standard. Från exklusiva kakel och klinkers till energieffektiva blandare. Du som kund kan välja ett brett sortiment av produkter som passar både dina behov och din budget.

Vi på Badhemma ska alltid vara det självklara valet för dig som letar efter ett seriöst och pålitligt företag för din badrumsrenoveringar på Värmdö. Med vår passion för kvalitet, vårt engagemang för service och vår erfarenhet och expertis är vi redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig att börja planera din badrumsrenovering, ta första steget mot ett vackert badrum som du kommer att njuta av i många år framöver.

Badrumsrenovering Värmdö

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar på Värmdö. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar på Värmdö kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum på Värmdö?

Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Värmdö

  1. Geografi: Värmdö är en skärgårdskommun och består till stor del av öar och skärgård, där Värmdölandet utgör den största delen av fastlandet. Kommunen omfattar även många mindre öar och holmar.

  2. Befolkning: Värmdö har en växande befolkning och är en av de snabbast växande kommunerna i Stockholms län. Kommunen har cirka 43 000 invånare (2021), varav de flesta bor i tätorterna Värmdö och Gustavsberg.

  3. Natur: Kommunen präglas av sin vackra skärgårdsmiljö med många natursköna områden, stränder och skogar. Här finns även flera naturreservat som erbjuder möjligheter till friluftsliv och rekreation året runt.

  4. Näringsliv: Värmdö har en varierad näringslivsstruktur med en mix av småföretag, serviceföretag och industri. Turismen är en viktig näring, särskilt under sommarhalvåret då många besökare lockas av kommunens vackra skärgård och natur.

  5. Kommunikationer: Trots att Värmdö är en skärgårdskommun är den ändå väl förbunden med fastlandet genom broar och färjeförbindelser. Det finns även goda kommunikationer med buss och båt till och från Stockholm.

  6. Historia: Värmdö har en lång historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Under medeltiden var Värmdö en viktig handelsplats och idag finns det fortfarande många historiska platser och byggnader att utforska i kommunen.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering på Värmdö varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.