Badrumsrenovering Tyresö

Bor du i Tyresö och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Vi utför badrumsrenoveringar i Tyresö!

En Badrumsrenovering kan vara en stor utmaning. För dig som letar efter en pålitlig partner för din badrumsrenovering i Tyresö är Badhemma det självklara valet. Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Tyresö och vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet.

När du väljer oss på Badhemma för din badrumsrenovering kan du vara säker på att du får en professionell och personlig service från början till slut. Vi tror på att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att kunna skapa ett badrum som verkligen speglar deras personliga stil och förväntningar. Vår erfarna och kunniga personal kommer att guida dig genom hela processen, från planering och design till utförande och färdigställande.

Vi förstår att badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och att det ska vara både funktionellt och estetiskt tilltalande. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en plats som inte bara uppfyller dina praktiska behov, utan också ger dig en känsla av komfort och välbefinnande varje gång du kliver in i rummet.

När du väljer oss för din badrumsrenovering i Tyresö kan du lita på att du får ett badrum som kommer att hålla i många år framöver. Vi använder oss av endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att ditt nya badrum inte bara ser fantastiskt ut, utan också är funktionellt och lätt att underhålla.

Oavsett om du är ute efter en traditionell, modern eller minimalistisk design så kan vi skapa ett badrum som passar din stil och dina behov perfekt. Vi tar hänsyn till allt från din budget till din personliga smak och preferenser för att skapa ett badrum som du kommer att älska.

Så om du planerar en badrumsrenovering i Tyresö, tveka inte att kontakta oss på Badhemma för hjälp och rådgivning. Vi har alltid kostnadsfria hembesök.

Badrumsrenovering Tyresö

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Tyresö. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Tyresö kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum i Tyresö?

Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Tyresö

  1. Läge: Tyresö är en kommun som ligger i Stockholms län, öster om Stockholms innerstad. Kommunen gränsar till flera andra kommuner, inklusive Nacka, Haninge och Huddinge.

  2. Befolkning: Tyresö är en växande kommun med en mångfaldig befolkning. Kommunen har en blandning av villor, radhus och lägenheter och är känt för sina grönområden och närheten till naturen.

  3. Natur: Tyresö präglas av sin vackra natur med många skogar, sjöar och naturreservat. Här finns möjligheter till friluftsliv året runt, inklusive vandring, cykling, skidåkning och bad.

  4. Kommunikationer: Trots att det är en kommun med mycket natur är Tyresö ändå väl förbunden med resten av Stockholmsregionen genom bra kommunikationsförbindelser. Det finns flera busslinjer som trafikerar kommunen och pendeltågstationen Tyresö Centrum erbjuder en snabb förbindelse till centrala Stockholm.

  5. Näringsliv: Tyresö har ett varierat näringsliv med många småföretag, serviceföretag och butiker. Kommunen har också flera industriområden och företagsparker där både nationella och internationella företag är verksamma.

  6. Kultur och fritid: Tyresö erbjuder ett brett utbud av kulturella och fritidsaktiviteter för invånarna. Här finns flera idrottsanläggningar, simhallar, bibliotek och kulturcentrum där människor kan delta i olika aktiviteter och evenemang.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Tyresö varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.