Badrumsrenovering Stockholm

Bor du i Stockholm och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Specialister på badrumsrenoveringar i Stockholm!

När det är dags att renovera ditt badrum är det avgörande att ha en pålitlig partner vid din sida för att säkerställa att din badrumsrenovering blir en framgång. Badrummet är en av de mest använda och viktiga rummen i ditt hem. En badrumsrenovering kan vara en betydande investering både ekonomiskt och tidsmässigt. Därför är det viktigt att välja rätt företag för att genomföra arbetet.

Om du bor i Stockholm och står inför behovet av att renovera ditt badrum? Vi på Badhemma är en pålitlig partner för badrumsrenoveringar i Stockholm med en gedigen erfarenhet och specialister inom området. Vi förstår att varje badrumsrenovering är unik och kräver en skräddarsydd strategi för att uppfylla dina specifika behov och önskemål. Alla våra kunder får en trygg och smidig badrumsrenovering från början till slut. 

När du väljer oss för din badrumsrenovering kan du lita på att du får en personlig service som är anpassad efter dina önskemål och behov. Vi lyssnar på dina idéer och visioner du har för din badrumsrenovering och arbetar sedan tillsammans med dig för att förverkliga dem på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Vi gör allt för att säkerställa att varje del i din badrumsrenoveringen är korrekt utförd och att resultatet inte bara är vacker att se på, utan också funktionell och hållbar i många år framöver.

När du väljer oss på Badhemma för din badrumsrenovering i Stockholm kan du också känna dig trygg med att vi tar hand om allt som kan krävas för att kunna utföra din badrumsrenovering. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig, så att du kan njuta av ditt nya badrum så snart som möjligt.

Så om du bor i Stockholm och ska renovera ditt badrum, kontakta oss på Badhemma idag för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa ditt drömbadrum.

Badrumsrenovering i Stockholm

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Stockholm. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Stockholm kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.


Ska du renovera ditt badrum i Stockholm?

Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Stockholm

  1. Huvudstad: Stockholm är huvudstaden i Sverige och den största staden i landet både sett till befolkning och yta.

  2. Befolkning: Staden har över 1,6 miljoner invånare i sin tätort och över 2,3 miljoner invånare i storstockholmsområdet, vilket gör den till den mest folkrika stadsregionen i Norden.

  3. Geografi: Stockholm är byggt på 14 öar som är sammanlänkade av broar och tunnlar och sträcker sig över ett område på cirka 30 mil².

  4. Natur: Trots att det är en storstad, erbjuder Stockholm närheten till naturen med sina många parker, grönområden och närhet till skärgården.

  5. Ekonomi: Stockholm är en av Europas ledande ekonomiska och finansiella centra och är hem för många framstående företag och tech-startups.

  6. Transport: Stockholm har ett välutvecklat kollektivtrafiksystem, inklusive tunnelbana, bussar, spårvagnar och pendeltåg, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Stockholm varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.