Badrumsrenovering Nacka

Bor du i Nacka och ska renovera ditt badrum?
Då har du kommit rätt!


Vi utför din badrumsrenovering i Nacka!

Välkommen till oss på Badhemma. Vi utför badrumsrenoveringar i Nacka med omnejd. Med en passion för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande badrum har vi etablerat oss som en pålitlig partner för alla som strävar efter att förvandla sitt badrum till ett modernare med stil och komfort.

En badrumsrenovering är inte bara en investering i hemmet utan också en investering i livskvaliteten. Vi på Badhemma förstår detta och strävar alltid efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en badrumsrenovering i Nacka som ska förbättra funktionaliteten i badrummet eller bygga ett helt nytt badrum så kan vi leverera en badrumsrenovering som överträffar kundens förväntningar.

En av de främsta fördelarna med att välja oss på Badhemma för din badrumsrenovering i Nacka är vårt engagemang för kvalitet. Alla badrumsrenoveringar i Nacka hanteras av erfarna yrkesmän som är skickliga inom sitt hantverk och som strävar efter perfektion i varje detalj. Från det första hembesöket till slutförandet av din badrumsrenovering kan du lita på att vi på Badhemma tar hand om varje steg i badrumsprojektet med omsorg och kvalitet.

En annan fördel med att välja oss på Badhemma är vårt omfattande sortiment av produkter och material av hög kvalitet. Oavsett om du är ute efter moderna och eleganta ytor, klassiska och tidlösa detaljer eller något däremellan har vi på Badhemma det du behöver för att förverkliga din badrumsdröm. Dessutom samarbetar vi med ledande leverantörer och tillverkare för att säkerställa att varje produkt uppfyller högsta standard när det gäller både kvalitet och hållbarhet.

När du väljer oss för din badrumsrenovering i Nacka kan du också vara säker på att du får en smidig och stressfri badrumsrenovering. Vi tar hand om allt, från planering till färdigställt badrum vilket gör att du kan slappna av och njuta av badrumsrenoveringen utan bekymmer.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. Efter besöket får du en gedigen offert av oss som ger dig all information som behövs för att du ska fatta ett beslut för din badrumsrenovering. Alla våra offerter är med fasta och transparenta prissättningar när det gäller badrumsrenoveringar i Nacka

Vi ska vara det självklara valet för dig som letar efter ett professionellt och pålitligt företag som utför badrumsrenoveringar i Nacka. Med vår passion för kvalitet, vårt engagemang för service är vi på Badhemma redo att göra din badrumsrenovering till verklighet. Kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi står redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering. 

Välkommen till Badhemma!

Badrumsrenovering i Nacka

Badhemma är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenoveringar i Nacka. Som totalentreprenör och specialister på området tar vi hand om hela processen från början till slut. Det innebär att vi tar ansvar för allt från rivning till färdigställande av ditt nya badrum.

Vi lägger stor vikt vid att följa branschens gällande regler och standarder för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. Genom att fokusera enbart på badrumsrenoveringar i Nacka kan vi erbjuda fullständiga garantier och ta helhetsansvar för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Varför renovera med oss?

Vi förstår att varje badrum är unikt och därför strävar vi efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vår projektledare går igenom dina planer för badrummet. Efter mötet skickas en detaljerad offert på vad som ingår i badrumsrenoveringen. Vi arbetar enbart med fasta priser i våra offerter för att undvika överraskningar längs vägen.

När du väljer att samarbeta med oss på Badhemma får du tillgång till ett dedikerat team som tar hand om hela renoveringsprocessen. Vår projektledare ansvarar för att planera och övervaka arbetet vilket säkerställer att allt går enligt tidsplanen och dina förväntningar.

Med oss kan du känna dig trygg och avslappnad med vetskapen att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och enligt den ursprungliga offerten. Vi håller oss strikt till alla branschregler och våra kvalitetstekniker genomför noggranna kontroller och godkänner allt arbete när renoveringen är avslutad. Efter godkännandet får du ett kvalitetsdokument som intygar att alla krav har uppfyllts.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering så smidig och stressfri som möjligt. Vårt mål är att skapa det perfekta badrummet för dig och vi är här för att guida dig genom hela processen.

Ska du renovera ditt badrum i Nacka?

 Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta
oss via formuläret.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy

Fakta om Nacka

  1. Läge: Nacka är beläget söder om Stockholms innerstad och gränsar till Stockholms skärgård i öster. Kommunen har en kustlinje som sträcker sig längs med Östersjön.
  2. Befolkning: Nacka har en befolkning på över 100 000 invånare och är en av Sveriges mest tätbefolkade kommuner utanför storstadsområdet.
  3. Boende: Kommunen erbjuder en mångfald av bostäder, inklusive moderna lägenhetskomplex, äldre villaområden och radhus. Nacka Centrum är en av de största handelsplatserna i kommunen och erbjuder ett brett utbud av shopping och restauranger.
  4. Natur och friluftsliv: Nacka är känt för sin vackra natur och har flera naturreservat, skogar och parker att utforska. Kommunen erbjuder också en mängd olika utomhusaktiviteter, inklusive vandring, cykling och segling.
  5. Kommunikation: Nacka är välanslutet till Stockholms innerstad med bussar och färjor som trafikerar området. Det finns också bra vägförbindelser till andra delar av regionen.
  6. Skolor och utbildning: Nacka har ett brett utbud av skolor och utbildningsmöjligheter för barn och ungdomar i alla åldrar.
  7. Kultur och fritid: Nacka erbjuder ett rikt kultur- och fritidsutbud, inklusive teatrar, konstgallerier, idrottsanläggningar och evenemang året runt.

 

Vanliga frågor och svar

Priset för en badrumsrenovering i Nacka varierar beroende på en mängd olika faktorer som påverkar projektet. Att fastställa kostnaden kräver en noggrann bedömning av flera variabler. Det är inte bara badrummets storlek som spelar roll, utan även andra viktiga faktorer som badrummets konstruktion, önskade tillägg som golvvärme och spotlights, samt materialval för golv och väggar. Kontakta oss idag för att diskutera din badrumsrenovering och få en personlig offert som möter dina behov.

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Badhemma behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Klicka här!

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt. Från planering till val av material och möbler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Ett badrum i standardutförande på ca 4-6 kvm tar ungefär 4 veckor att genomföra. Ett större badrum på 6-8 kvm tar ca 5-6 veckor. 

Självklart!

Du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Efter att offerten är godkänd så brukar en väntetid på en byggstart ligga mellan ca 1-2 månader. Det som är viktigt är att välja ut kakel & klinkers samt vilka badrumsmöbler du ska ha till ditt badrum. Detta bör göras inom denna tid.