Snabb installationer / Alltid 30 % Rot-avdrag / Auktoriserat VVS-företag / Trygg betalning

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi som jobbar på Badhemma har sedan 2008 arbetat med badrumsrenoveringar i Stockholm. Badhemma är specialister på VVS-installationer och badrumsrenoveringar. Vi är ett auktoriserat VVS-företag av Säker Vatten och ett behörigt våtrumsföretag av BKR. Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vårt mål är att utföra ett gott arbete från början till slut. Vi värnar om att behålla personligheten och det ständiga engagemanget i såväl det lilla projektet som i det stora. Genom åren har vi gjort ett 100-tals badrumsrenoveringar med mycket goda resultat.

Det är viktigt att du känner dig trygg i valet av entreprenör när du ska göra en badrumsrenovering. De flesta kunder som kontaktar oss idag har fått höra positiva omdömen från vänner och bekanta som redan anlitat oss. Vi vill arbeta tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just dina behov.


Ta steget till en badrumsrenovering

Att besluta sig för att göra en badrumsrenovering är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Vid en badrumsrenovering så arbetar vi tillsammans med dig som är beställare för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just dig. Badhemma har sedan 2008 renoverat badrum och har stor kunskap och erfarenhet av badrumsrenoveringar. 

Vid en badrumsrenovering är det många olika yrkesgrupper inblandade. Både elektriker, VVS montörer & plattsättarens kompetens behövs. En fjärde part är också väldigt viktig men glöms ofta bort, den Projektansvarige. Det är den projektansvariga som organiserar hela projektet. Utan denna part kan en badrumsrenovering bli utdragen, missar kan ske och garantier kan inte alltid lämnas. Det är här vi kommer in i bilden. Vi har många års erfarenhet av att renovera och planera badrumsrenoveringar. Vi lämnar alltid utförliga garantier på alla de arbeten vi utför. Vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Badhemma, inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.

Hur går det till?

Kostnadsfria hembesök!

Här går vi tillsammans igenom ert badrum och vad ni vill ha utfört. Vi kommer med rekommendationer om vad som kan göras i badrummet samt går igenom materialval.

Offerten skickas!

Efter vi har varit hos er och tittat på badrummet så gör vi en gedigen offert som vi skickar till er. När ni har fått offerten och godkänt den så planerar vi tillsammans ett startdatum för renoveringen samt att vi börjar rita upp ert badrum i 3D.

Renovering påbörjas!

Vi river det gamla ytskiktet i ert badrum. Påbörjar omdragning av VVS installationer och förbereder elinstallationer. Golvbrunnen bytes ut eller omplaceras. Väggarna får nya ytskikt samt att golvet återställs. Tätskikt appliceras på väggar och golv. Kakel och klinker monteras. Sista steget är att montera badrumsmöbler och eventuella accessoarer monteras t.ex krokar, hyllor.

Genomgång!

När renoveringen är slutförd så går vi tillsammans igenom badrummet. Vi överlämnar nycklar och eventuella larmbrickor.

Vi ritar upp ditt badrum i 3D helt gratis*

När du ska renovera ditt badrum så hjälper vi dig med att rita upp badrummet. Tillsammans med er bollar vi tankar och idéer som passar era önskemål inklusive er planerade budget. För att få en vision om hur badrummet kommer se ut börjar vi tillsammans med er att rita en enkel planritning som anger hur badrummet ser ut i dag. Vi markera var dörren och eventuellt fönster är placerad. Måtten som vi behöver är, längden x bredd samt takhöjden. Det räcker med ett ungefärligt mått i centimeter. Alla mått och placeringar är för att vi ska kunna rita en planlösning och en perspektivritning i 3D av hur badrummet kommer att se ut efter att badrumsrenoveringen är klar. I vårt designprogram placerar vi ut nya badrumsmöbler samt storlek och färg på kakel och klinkers.


*Efter att du har godkänt offerten från oss så påbörjar vi med designarbetet av ditt badrum. När planritning och perspektivritning är klar så skickas den till er för ett godkännande. Om ni önskar ändra något på den befintliga planlösningen, bifogar ni ytterligare en skiss till oss som visar hur ni vill att det ska se ut efter att badrumsrenoveringen är klar. 

Bra att veta, om du bor en bostadsrätt är det säkrast att först kontakta styrelsen för tillstånd innan du gör förändringar som berör rivning av väggar, placering av golvbrunn etc.

Ett företag, en kontakt

Fördelen med att välja oss på Badhemma när du ska göra en badrumsrenovering är att vi kommer vara med och agera som ett enda företag under hela processens gång. Kortfattat innebär detta, ett företag en kontakt, vilket gör att du alltid vet vem som gör vad och när.

Vi kommer alltid att hålla dig uppdaterad över processens gång. När badrummet är klart överlämnas ett intyg om Säker vatteninstallation samt ett kvalitetsdokument med 10 års ansvarsgaranti samt att nycklarna återlämnas.


Om oss

Vi på Badhemma erbjuder dig ett helhetskoncept för din badrumsrenovering. Hos oss får du ett nyckelfärdigt badrum till fastpris. Du vet vad din badrumsrenovering kommer kosta innan vi kör igång. Hos oss får du bra service med engagerad personal som är specialister på badrumsrenovering. Med vår erfarenhet av badrumsrenoveringar gör att du får en väldigt exakt offert från oss.

Hos oss får du en skicklig totalentreprenör som tar hand om din badrumsrenovering på ett helhetssätt. Vi ser till att du som kund inte behöver tänka på alla detaljer under arbetets gång. Efter badrumsrenoveringen lämnar vi en 10 års garanti på tätskikten.

 
VÅR VISON:

Vår vision är att Badhemma ska vara det självklara valet för våra kunder när det kommer till badrumsrenoveringar. Genom åren har vi utvecklat ett nära samarbete med våra underleverantörer inom yrkesområdena el, vvs, måleri och kan på så sätt utföra totalentreprenader. Vi strävar efter en god hållbarhet och en stabil orderingång. Vi har bra orderingångar och en hög produktionstakt. Vi eftersträvar också en trygg arbetsplats för våra anställda och arbetar ständigt med utbildning i framförallt miljö och säkerhetstänkande.

 

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Ett vanligt standardbadrum tar cirka 15 till 20 arbetsdagar att renovera. Saker som kan påverka en badrumsrenovering är torktider, oförutsägbara rör och el dragningar bakom vägg och tak, golvvärme ska installeras, spotlights mm.


Arbetsdag 1 – 6

Här river vi det gamla badrummet samt börjar bygga upp det nya. Här spelar det roll vilket material som väggarna och golvet är byggda i. Vi flyttar eventuellt brunnen samt förbereder rördragning och elinstallationen.


Arbetsdag 7 – 12

Om taket ska sänkas, spotlights ska förberedas, golvvärme ska installeras så förberedes det nu. Väggarna byggs upp igen, antigen så skivas dom eller så putsas dom upp beroende på vilket underlag det är. Golvet återställs och flytspacklas. Taket spacklas 2–3 gånger. Efter det slipas taket och målas 2–3 gånger. Nu är badrummet klar för plattsättaren.

 

Arbetsdag 13 – 17

Badrummet är nu klart att applicera tätskiktet på väggar och golv. Efter det så startar plattsättaren igång det noggranna kakelarbetet. På tätskiktet sätter man nu fix som kaklet sätts upp i. När detta är klart fogar man väggar och golv samt.

 

Arbetsdag 18 – 20

Nu börjar vi montera upp den nya badrumsinredningen. Detta brukar ta 1–3 dagar, beroende på hur mycket inredning ni har valt samt hur stort badrummet är. Elen och vattnet installeras och alla funktioner i badrummet kontrolleras. När allt är på plats så går vi igenom badrummet tillsammans. Efter det överlämnar vi nycklarna och badrummet till dig som beställare. Intyg från Säker vatten och ett kvalitetsdokument skickas när allt är klart. Nu kan du njuta av ditt nya, fräscha badrum!