Badrumsrenovering

Ska du renovera ditt badrum?

Då har du kommit rätt! Badhemma AB grundades redan 2008 med fokus på badrumsrenoveringar.
2017 öppnade vi en e-handelsbutik med inriktning på att erbjuda våra kunder montage av VVS produkter samt att erbjuda våra kunder badrumsrenoveringar i Stockholm. Badhemma är specialister på badrum och badrumsrenoveringar. 
Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vårt mål är att utföra ett gott arbete från början till slutfört. Vi värnar om att behålla personligheten och det ständiga engagemanget i såväl det lilla projektet som i det stora.


Auktoriserat 
våtrumsföretag.

Vi har gjort ett 100-tals badrumsrenoveringar genom åren med mycket goda resultat. Badhemma är ett auktoriserat våtrumsföretag och är medlemmar i BKR. 
Hos oss får du en skicklig totalentreprenör som tar hand om din badrumsrenovering. Vi ser till att du som kund inte behöver tänka på alla detaljer under arbetets gång. Efter badrumsrenoveringen lämnar vi en 10 års garanti på tätskikten.
 


Ett företag, en kontakt.

Fördelen med att välja oss på Badhemma när du ska göra en badrumsrenovering är att vi kommer vara med och agera som ett enda företag under hela processens gång. Kortfattat innebär detta, ett företag en kontakt, vilket gör att du alltid vet vem som gör vad och när. Vi kommer alltid att hålla dig uppdaterad över processens gång. När badrummet är klart överlämnas ett intyg från Säker vatten samt ett Kvalitetsdokument med 10 års ansvarsgaranti samt att nycklarna återlämnas. 


Badrumsrenovering!

Att besluta sig för att renovera ett badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Vid en badrumsrenovering så arbetar vi tillsammans med dig som är beställare för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering. Vi på Badhemma har sedan 2008 renoverat badrum och har stor kunskapen och erfarenheten av badrumsrenoveringar. Badhemma är ett behörigt våtrumsföretag. Vi har god kreditvärdighet i företaget för att kunna ge dig som kund en trygghet när du beställer våra tjänster. 

Vid en badrumsrenovering är det många olika yrkesgrupper inblandade. Både elektriker, VVS montörer & plattsättarens kompetens behövs. En fjärde part är också väldigt viktig men glöms ofta bort, den Projektansvarige – som organiserar hela projektet. Utan denna part kan en badrumsrenovering ofta bli utdragen, missar kan ske och garantier kan inte alltid lämnas. Det är här vi kommer in i bilden. Vi har många års erfarenhet av att renovera och planera badrumsrenoveringar. 

Vi lämnar alltid utförliga garantier på alla de arbeten vi utför. Vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Badhemma, inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.


Hur går det till?

Kostnadsfria hembesök!

Här går vi tillsammans igenom ert badrum och vad ni vill ha utfört. Vi kommer med rekommendationer om vad som kan göras i badrummet samt går igenom materialval

Offert skickas!

Efter vi har varit hos dig och tittat på badrummet så gör vi en gedigen offert som vi skickar till dig. När du fått offerten och godkänt den så planerar vi tillsammans ett startdatum för din badrumsrenovering. 

Badrumsrenoveringen påbörjas!

Vi river det gamla ytskiktet i ert badrum. Påbörjar omdragning av EL och VVS installationer. Väggar och golv återställs. Kakel och klinkers på plats. Sista steget är att montera badrumsmöbler och eventuella accessoarer monteras t.ex krokar, hyllor. 

Klart!

När renoveringen är slutförd så går vi tillsammans igenom badrummet. Vi överlämnar nycklar och eventuella larmbrickor.


Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Ett vanligt standardbadrum tar cirka 15 till 20 arbetsdagar att renovera. Saker som kan påverka en badrumsrenovering är torktider, oförutsägbara rör och el dragningar bakom vägg och tak, golvvärme ska installeras, spotlights mm.


Arbetsdag 1 – 6

 Här river vi det gamla badrummet samt börjar bygga upp det nya. Här spelar det roll vilket material som väggarna och golvet är byggda i. Vi flyttar eventuellt brunnen samt förbereder rördragning och elinstallationen. 

Arbetsdag 7 — 12

 Om taket ska sänkas, spotlights ska förberedas, golvvärme ska installeras så förberedes det nu. Väggarna byggs upp igen, antigen så skivas dom eller så putsas dom upp beroende på vilket underlag det är. Golvet återställs och flytspacklas. Taket spacklas 2–3 gånger. Efter det slipas taket och målas 2–3 gånger. Nu är badrummet klar för plattsättaren.

Arbetsdag 13 – 17

Badrummet är nu klart att applicera tätskiktet på väggar och golv. Efter det så startar plattsättaren igång det noggranna kakelarbetet.
På tätskiktet sätter man nu fix som kaklet sätts upp i. När detta är klart fogar man väggar och golv.

Arbetsdag 18 – 20

Nu börjar vi montera upp den nya badrumsinredningen. Detta brukar ta 1–3 dagar, beroende på hur mycket inredning ni har valt samt hur stort badrummet är. Elen och vattnet installeras och alla funktioner i badrummet kontrolleras. När allt är på plats så går vi igenom badrummet tillsammans. Efter det överlämnar vi nycklarna och badrummet till dig som beställare. Intyg från Säker vatten och ett Kvalitetsdokument skickas när allt är klart. Nu kan du njuta av ditt nya, fräscha badrum! 


Kontakta oss

Kontakta oss på Badhemma för en kostnadsfri offert

Adress

Gamla Landsvägen 10

 Telefon

08-551 166 60